2015 Inloophuis Veenendaal

* Zingen voor je leven en het Creatieve Atelier
* Inloophuis Veenendaal
* Donatie Stichting Hetty Odink: 5000 euro

Inloophuis Veenendaal is een inloophuis in oprichting voor mensen met kanker en hun naasten. Het huis biedt psychosociale ondersteuning in beslotenheid of in groepsverband door gesprekken of activiteiten door kundige vrijwilligers. Ondanks dat het inloophuis momenteel nog geen vaste locatie heeft, worden er verschillende activiteiten georganiseerd waaronder Zingen voor je leven en het Creatieve Atelier. Als er voldoende geld is binnengehaald kan een vaste locatie worden betrokken waar mensen met kanker en hun naasten in een warme huiselijke omgeving terecht kunnen voor gesprekken, informatie, ontspanning of psychosociale ondersteuning.
www.inloophuisveenendaal.nl