2015: Ride for the Roses

* Ride for the Roses
* Fietser Joost Bruins
* Bijdrage Sitchting Hetty Odink: 1000 euro

De Ride for the Roses is een jaarlijks terugkerend fietsevenement waarmee geld wordt opgehaald voor de strijd tegen kanker. Op 6 september 2015, de 18e editie van dit evenement, werd er door 11.000 deelnemer gefietst ten bate van de KWF Kankerbestrijding met dit jaar het thema ‘huidkanker’. Dit jaar steunde Stichting Hetty Odink Joost Bruins (35) en werkzaam bij KPN. Joost: “Na inschrijving ben ik direct aan de slag gegaan om bij familie en vrienden geld in te zamelen om mijn bijdrage te leveren. Uiteraard moest er ook getraind worden, want 100 kilometer fiets ik niet iedere dag! Naast alle positieve reacties én donaties werd ik blij verrast door een noemenswaardige bijdrage van Stichting Hetty Odink. Met deze extra stok achter de deur moest het wel goed komen, en gelukkig maar, want een stevige wind maakte het een zeer zware 100 kilometer!”